Øltyper

I bryghuset bestræber vi os på, at bruge de 4 hovedingredienser: Malt, humle, vand og gær, men tilsætter krydderier hvor vi synes det er passende. Vi holder os ikke stringent til de kendte stilarter, men tillader os at “lege” med sammensætningen af råvarer. Det synes vi der kommer nogen spændende øl ud af.

 

IPA’en:

Engelsk IPA med en fin let finish af karamel. Perfekt til krydrede retter og grillmad.

Brygget på pale ale malt, karamelmalt, Cascade- og Amarillohumle samt vand og gær.

Bør nydes ved ca 8-10 grader celcius.

Alk.: 5,5%

 

Brownien:

Engelsk brown ale med et hint af chokolade og vanille. God til mørkt grillet kød, eller til et stykke kage.

Brygget på pale ale malt, chocolate malt, karamelmalt samt East Kent Goldings humle, vand og gær. Tilsat vanille før flaskning.

Bør nydes ved 11-14 grader celcius.

Alk 5,5%

 

Nykøbing

Amerikansk cream ale. Mild og dog let humlet og passer godt til alle retter, hvor man ellers ville drikke pilsner til.

Brygget på pale ale og special B malt, amarillo humle, vand og gær.

Bør nydes frisk fra køleskabet.

Alk 5%

 

Stout’en

Let røget oat meal stout, lagret med egetræ

God til kraftige retter som Osso buco, braisserede svinekæber mm.

Brygget på pale ale malt, roasted barley, chocolate malt, karamel malt samt East Kent Goldings humle, vand og gær.